--- Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-- Αιτωλοακαρνανίας -- Email : ntadedy@otenet.gr --- Τηλέφωνο: 6945377725 --- Κατασκευή : Βαγγέλης Δούτσιος: http://goo.gl/oQU0S3 --- - Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Αιτωλοακαρνανίας: ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ , ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ , ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ


Η Κυβέρνηση και η Τρόικα παρά την αντίθεση της κοινωνίας και τους αγώνες των εργαζομένων εμμένουν στις αντιασφαλιστικές και τις αντεργατικές επιλογές με στόχο να μην αφήσουν τίποτα όρθιο και να κατεδαφίσουν κάθε δικαίωμα των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Οι μισθοί και οι συντάξεις ακρωτηριάζονται, νέα φορολογικά βάρη φορτώνονται στους μισθωτούς και την κοινωνία ιδιαίτερα μέσα από την αύξηση του ΦΠΑ, οι ιδιωτικοποιήσεις εντείνονται και όλα ξεπουλιούνται, τα κοινωνικά αγαθά υποβαθμίζονται και ιδιωτικοποιούνται.

Η Κυβέρνηση με πρόσχημα την κρίση επιμένει στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και τη μετατροπή του σημερινού διανεμητικού συστήματος που βασίζεται στην κοινωνική αλληλεγγύη σε κεφαλαιοποιητικό και ανταποδοτικό.

Αντί να επιστρέψει τα κλεμμένα αποθεματικά στα Ταμεία, να χτυπήσει την εισφοροδιαφυγή και να διασφαλίσει νέους πόρους τα οδηγεί σε διάλυση.

Μειώνει τις συντάξεις και τις μετατρέπει σε προνοιακά επιδόματα, καταργεί τα Επικουρικά Ταμεία, αυξάνει δραματικά τα χρόνια εργασίας και τα όρια ηλικίας.

Οι επιλογές της για το Δημόσιο είναι περισσότερο επώδυνες αφού τα Ταμεία του Δημοσίου είναι ελλειμματικά (ΤΠΔΥ-ΜΤΠΥ) και εξαιτίας του παγώματος των προσλήψεων και της ρητής απαγόρευσης της ενίσχυσής τους από το κράτος θα οδηγηθούν άμεσα σε διάλυση.


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: