--- Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-- Αιτωλοακαρνανίας -- Email : ntadedy@otenet.gr --- Τηλέφωνο: 6945377725 --- Κατασκευή : Βαγγέλης Δούτσιος: http://goo.gl/oQU0S3 --- - Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Αιτωλοακαρνανίας: Απο την 24ωρη απεργία στις 23 Φεβρουαρίου 2011 στο Αγρίνιο

Απο την 24ωρη απεργία στις 23 Φεβρουαρίου 2011 στο Αγρίνιο

Ικανοποιημένοι η συμμετοχή στην απεργία της 23ης Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο,με αρκετά υψηλά ποσοστά σε αρκετούς κλάδους είχε η συμμετοχή στην 24ωρη απεργία με καθολική συμμετοχή των εμπόρων που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, καθώς και πολλά επαγγελματιών Στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκαν δυο συγκεντρώσεις, η πρώτη από το Εργατικό Κέντρο, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ στην πλατεία Δημοκρατίας και η δεύτερη από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Ειρήνης με τα δημοσιοϋπαλληλικά σωματεία και από την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών.


Στην συγκέντρωση χαιρέτισαν εκπρόσωποι των δασκάλων και καθηγητών, των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και το νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπαϊρακτάρης.


Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των εκπαιδευτικών που αντιδρούν στις προτάσεις για καταργήσεις και συγχωνεύεις σχολείων, όπως και των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ. Χαρακτηριστική όμως ήταν και η παρέμβαση του γνωστού για την αρθρογραφία του, παπά Ηλία Υφαντή που κατά την ομιλία του οι συγκεντρωμένοι τον χειροκροτούσαν..!!





Απο την 24ωρη απεργία στις 23 Φεβρουαρίου 2011


Φωτογραφία: Βαγγέλης Δούτσιος
Video: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια: