--- Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-- Αιτωλοακαρνανίας -- Email : ntadedy@otenet.gr --- Τηλέφωνο: 6945377725 --- Κατασκευή : Βαγγέλης Δούτσιος: http://goo.gl/oQU0S3 --- - Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Αιτωλοακαρνανίας: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τα Μ.Μ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τα Μ.Μ.Ε.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 



Για τον καλύτερο συντονισμό δράσης της ΓΕΝΙΚΗΣ  ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη 19– 12- 2012 το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Αιτωλοακαρνανίας ,  τα πρωτοβάθμια σωματεία του δημοσίου και των εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιούν κοινή σύσκεψη την Πέμπτη 13 – 12 – 2012 και ώρα 11 : 30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  του Δήμου Αγρινίου. 

Στην συνάντηση μας θα παραβρίσκεται και ο αντιπρόεδρος της  Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ  Αντώνης  Αντωνάκος .




-------------------------------------------------------------


ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 19 Δεκεμβρίου

ή Αγωνίζεσαι

ή Απολύεσαι



ΜΠΛΟΚΟ στη μνημονιακή πολιτική της εξαθλίωσης





Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

          

Οι αντοχές της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας, από την οικονομική κρίση και τις ασκούμενες πολιτικές, δοκιμάζονται ξανά μπροστά στην αναλγησία όλων εκείνων που εξακολουθούν να αναπαράγουν την ίδια αντικοινωνική, αδιέξοδη και αναποτελεσματική μνημονική πολιτική.

 Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, οι Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Δημόσια και Κοινωνικά Αγαθά και οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο βρεθήκαμε εξαρχής στο στόχαστρο των κυβερνητικών επιθέσεων.

 Οι πολιτικές που ακολουθούνται τρία χρόνια τώρα στο Δημόσιο Τομέα, εφαρμόζονται με αποκλειστικό στόχο την υλοποίηση των μνημονιακών δεσμεύσεων για δραστικό περιορισμό των δημοσίων δαπανών.

 Έτσι, οι πόροι για τη λειτουργία του Δημοσίου έχουν σήμερα συμπιεστεί σε τέτοιο βαθμό, που είναι σχεδόν αδύνατον οι Δημόσιες Υπηρεσίες να λειτουργήσουν αποτελεσματικά και να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: