--- Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-- Αιτωλοακαρνανίας -- Email : ntadedy@otenet.gr --- Τηλέφωνο: 6945377725 --- Κατασκευή : Βαγγέλης Δούτσιος: http://goo.gl/oQU0S3 --- - Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Αιτωλοακαρνανίας: 9, 15 και 21 - Ιουνίου ημέρα ... ανατροπών...!!!

9, 15 και 21 - Ιουνίου ημέρα ... ανατροπών...!!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΓΡΙΝΙΟ 7 / 6 / 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στάση Εργασίας Συναδέλφων που εργάζονται σε χώρους Ακτινοβολίας


Το Σ.Ε.Ν.Α. με ομόφωνη απόφαση στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων που εργάζονται σε χώρους ακτινοβολιών και συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ από 10 πμ. έως το τέλος της βάρδιας .

Η κινητοποίηση αυτή είναι απόφαση Γενικής Συνέλευσης του ΠΑ.Σ.Τ.Α., με την συμμετοχή του Σ.Τ.ΡΑ.Ε.Π.Τ. και της Ε.ΤΑ.Ε., της Ένωσης Νοσοκομειακών Φυσικών, του Συλλόγου Εργαστηριακών Υπαλλήλων ΙΚΑ.

Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ καλύπτει την απεργιακή κινητοποίηση και συμμετέχει ενεργά σε αυτήν. Καλεί δε τα μέλη των Σωματείων να παρέχουν κάθε κάλυψη και βοήθεια που τυχόν θα ζητηθεί από τους συναδέλφους.

Η περικοπή της ακτινολογικής άδειας μας βρίσκει αντίθετους και εντάσσεται στο πλαίσιο των λογιστικών πρακτικών της Κυβέρνησης και του Υπουργού Υγείας, αδιαφορώντας για τις συνθήκες εργασίας και τους εργαζόμενους.

Καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι τεχνολόγοι, χειριστές, γιατροί ακτινολόγοι, νοσηλευτές-νοσηλεύτριες που εργάζονται σε χώρους ακτινοβολιών.


Για το Δ/Σ του Σ.Ε.Ν.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Βαγγέλης Μαχαλιώτης

O Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βαγγέλης Παπασπύρος



.......................................................................

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165
Email: adedy@adedy.gr,

Αθήνα 2.6.2011
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 191



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της, εκτιμώντας τα νέα σκληρά μέτρα εξόντωσης της Ελληνικής κοινωνίας που φέρνει η κυβέρνηση, ύστερα από τις ανάλογες συνεννοήσεις με την Τρόικα, (νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, λουκέτα και συγχωνεύσεις δημοσίων οργανισμών, ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών και επιχειρήσεων του Δημοσίου, απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων -μετατάξεις υπό προϋποθέσεις που οδηγούν εμμέσως στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους-, μείωση του αφορολόγητου για μισθωτούς, επιβολή εισφοράς υπέρ των ανέργων, πάγωμα και του χρονοεπιδόματος, αύξηση τελών κυκλοφορίας, διεύρυνση του ΦΠΑ κ.τ.λ..)
Αποφάσισε, ύστερα από εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου στις 13/5/2011, τα παρακάτω:


1. Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011: Στάση εργασίας για όλους τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου Αττικής, του Νομού Θεσσαλονίκης καθώς και σε όποιους Νομούς, τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια, από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου. Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.


2. Ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, που με την ψήφισή του θα συγκεκριμενοποιήσει τις πολιτικές της ισοπέδωσης και των ανατροπών που οδηγούν στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, στην κατάρρευση της κοινωνίας, σε νέα ύφεση τη οικονομία, σε διεύρυνση την ανεργία, σε μεγαλύτερη υπερχρέωση τη χώρα και εξαθλίωση το λαό μας: Πραγματοποιεί Γενική – Πανελλαδική, 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση (κατά πάσα πιθανότητα τη 15η Ιουνίου –εξαρτάται από το πότε θα κατατεθεί στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα)


3. Στα πλαίσια της υλοποίησης της απόφασης των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, για πραγματοποίηση απεργίας και συλλαλητηρίων με όλους τους εργαζόμενους σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί ανάλογη κινητοποίηση και στην Αθήνα την 21η Ιουνίου, το είδος της μορφής της θα αποφασιστεί ανάλογα και με τις εξελίξεις.


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια: