--- Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-- Αιτωλοακαρνανίας -- Email : ntadedy@otenet.gr --- Τηλέφωνο: 6945377725 --- Κατασκευή : Βαγγέλης Δούτσιος: http://goo.gl/oQU0S3 --- - Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Αιτωλοακαρνανίας
Μεσολόγγι  27-04-2012
 

Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου και το
Νομαρχιακό Τμήμα Αιτωλ/νίας  της ΑΔΕΔΥ
 
 
1η Μάη  Μέρα μνήμης, τιμής και αγώνα ή επιστροφή στο Μεσαίωνα;

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας απευθύνουμε προσκλητήριο ενότητας και αγώνα καλώντας σας σε μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση.

Η 1η Μάη βρίσκει τους Έλληνες εργαζόμενους αντιμέτωπους με τη σφοδρότερη επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματα.
Μπροστά σ’ αυτές τις εξελίξεις είναι υποχρέωση όλων μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε να ανατρέψουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές οι οποίες στο βωμό του κέρδους καταπατούν και περιφρονούν κάθε έννοια ανθρωπιάς. Το μέγεθος της επίθεσης επιβάλλει σε όλους τους εργαζόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και με πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων τους να αποκρούσουν την εξαθλίωση και την βαρβαρότητα. Με πρόσχημα τα ελλείμματα και το χρέος νομοθετήθηκαν αντεργατικές και αντικοινωνικές πολιτικές, καταργώντας δημόσια κοινωνικά αγαθά, ιδιωτικοποιούνται Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμοί. Κρανίου τόπο ετοιμάζουν για όλη την ελληνική κοινωνία. Να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε μια παντελώς διαφορετική πολιτική με σχέδιο και πρόγραμμα που θα ενισχύει την ανάπτυξη, θα στηρίζει την εργασία, θα διασφαλίζει κοινωνικές παροχές.

·        Ο άνθρωπος και οι ανάγκες του πάνω από τις αγορές και τα κέρδη.

·        Να απαιτήσουμε μια Ευρώπη των πολιτών και όχι των Τραπεζιτών και των Εργοδοτών.

·        Να αλλάξουμε προσανατολισμό του Σ.Κ. με άξονα την προάσπιση της δημοκρατίας και της αυτονομίας από κομματικά και κρατικά κέντρα.

·        Η αξιοπρέπειά μας είναι αδιαπραγμάτευτη

 

            Με ενότητα και αγώνα θα νικήσουμε

 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: